Mellplasztika

A mellplasztika különböző műtétek összefoglaló neve. A női mell az egyik leggyakoribb testtáj, amelyen esztétikai vagy helyreállító műtét elvégzésére kerül sor. A mellplasztika magában foglalja a mellfelvarrást, a mellkisebbítést, a mellnagyobbítást, a mellek alaki deformáltságának a megszüntetését, esetleg a mellbimbón végzett műtéteket is.

Az általunk használt szilikonok, Magyarországon forgalmazottak európai és amerikai szabványnak egyaránt megfelelnek. A szilikon tartalmú implantátumok tapintata felel meg leginkább a női mell tapintatának, a sóoldattal töltöttek keményebbek.

Mennyire veszélyes a szilokon implantátum?

Tudományos, klinikai adatok bizonyítják, hogy a szilikon zselével töltött implantátumok nem okoznak semmilyen betegséget. A szilikon implantátumok nem befolyásolják hátrányosan a terhességet, sem a szoptatást, sem a szoptatott gyermek egészségét.

Mellplasztika altatásban

A műtét legtöbbször altatásban történik, mely után 1 napos bent tartózkodás szükséges. Otthonra szorító melltartó viselése javasolt 3-4 hétig. A műtét után 1 héttel akár munkába is lehet állni.

Mellplasztika műtétek

Mellnagyobbítás

Biztonságos mellnagyobbítás folyamatosan ellenőrzött, orvosi kontroll alatt álló modern implantátumokkal és professzionális orvosi eszközökkel.

Mellfelvarrás és nagyobbítás

Kombinált műtéti eljárás alkalmazása olyan esetekben, amikor a szimpla mellnagyobbítás vagy felvarrás nem vezetne tökéletes eredményhez.

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás célja a megereszkedett mellek helyzetének és alakjának megfelelő korrekciója a szép hatás érdekében.

Mellkisebbítés

Mellkisebbítés válhat szükségessé ha a mell nagysága tartási zavarokat, hát fájdalmat, vagy a sportolást és a mindennapi életet akadályozó kellemetlenséggé válik.

Férfi mellplasztika (Gynecomastia)