BLOG

Mellplasztika: Melyik típus a megfelelő neked?

A mellplasztika az egyik leggyakrabban végzett esztétikai beavatkozás, amely számos lehetőséget kínál a páciensek számára. Három fő típusa van: mellnagyobbítás, mellfelvarrás és mellkisebbítés. Lássuk, melyik típus mire jó, és hogyan segíthet dr. Urszán Albert plasztikai sebész közel 30 éves tapasztalatával a legjobb döntés meghozatalában.

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás célja, hogy növelje a mellek méretét, formáját és teltségét. A beavatkozás során implantátumokat helyeznek be a mellizmok alá vagy fölé. Ez a műtét különösen népszerű azok körében, akik természetesen kisebb mellekkel rendelkeznek, vagy akik a szülés után szeretnék visszanyerni melleik korábbi méretét és formáját.

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás (mastopexia) során a mellek megereszkedett bőrét eltávolítják, a mellbimbót és a környező szövetet magasabbra helyezik. Ez a beavatkozás ideális azok számára, akik elégedettek melleik méretével, de zavarja őket a mellek megereszkedése. A mellfelvarrás gyakran kombinálható mellnagyobbítással a teljesebb eredmény érdekében.

Mellkisebbítés

A mellkisebbítés célja, hogy csökkentse a mellek méretét, ami gyakran szükséges a hát- és nyakfájdalom enyhítése érdekében. A beavatkozás során eltávolítják a felesleges zsírt, szövetet és bőrt, hogy kisebb és könnyebb melleket alakítsanak ki. Ez a műtét nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okokból is gyakran javasolt.

Hogyan segíthet dr. Urszán Albert?

Dr. Urszán Albert, a plasztikai sebészet szakértője, minden kérdésedre választ tud adni a mellplasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban. Az első konzultáció során részletesen átbeszélitek az igényeidet és az elérni kívánt eredményeket. Dr. Urszán Albert közel 30 éves tapasztalata és szakértelme biztosítja, hogy a legjobb döntést hozd meg, és elégedett legyél az eredménnyel.

Ha bármilyen kérdésed van a mellplasztikával kapcsolatban, vagy szeretnél többet megtudni a lehetőségekről, ne habozz felkeresni dr. Urszán Albertet a weboldalán keresztül.