Free cookie consent management tool by TermsFeed

BLOG

Mit érdemes mindenképp átgondolni mellnagyobbítás előtt

Minden plasztikai sebészeti beavatkozást megelőz egy személyes konzultáció az orvosoddal, azonban nem árthat, ha már előre átgondolsz néhány dolgot. A legjobb, ha listát írsz a felmerülő kérdésekről, de természetesen a sebészed is felvet majd megvitatandó témákat. Készítettünk Neked elöljáróba pár kérdést az ötleteléshez.

Milyen méretet célszerű választani mellnagyobbításnál a természetes hatás érdekében?

Az implantátumokkal történő mellnagyobbítás során az egyik legnehezebb, egyben legkönnyebb dolog az implantátumok méretének kiválasztása. Az orvosnak bizonyos méretig szinte mindegy, hogy „mit vesz le a polcról”. Az viszont, hogy mi nagy és mi kicsi, illetve, hogy mi természetes és mi számít már művinek nagyon függ az egyéni ízléstől. Ami az orvosnak nagy, lehet, hogy a páciensnek kicsi, de ez akár fordítva is megtörténhet. A természetességgel ugyan ez a helyzet, nagyon szubjektív. Ezért ez a mellnagyobbító plasztikai sebészeti műtéteket megelőző konzultáció egyik legfontosabb része. Az én egyéni véleményem szerint bizonyos méret felett az implantátum nagysága mindig a forma rovására nő. Minél nagyobb az aránya az emlő szövet mennyiségéhez képest, annál kevésbé természetes. Ilyen esetben a páciensnek kompromisszumot kell kötni valamelyik rovására.

A test mely területeiről lehet saját zsírt felhasználni a mellnagyobbításhoz?

A sajátzsírral történő mellnagyobbításhoz a test bármely pontjáról nyerhető zsírszövet, a megfigyelések alapján a legjobb megtapadási készséggel a csípő tájéki (bricsesz) zsírszövetek bírnak