BLOG

Intimplasztika: Miért érdemes elgondolkodni rajta? – Az intimplasztika előnyei és lehetőségei

Az intimplasztika, vagyis a kisajak plasztika egy olyan beavatkozás, amely a kisajkak méretének és formájának korrigálását célozza. A túl nagy vagy aszimmetrikus kisajkak sok nő számára okoznak fizikai kényelmetlenséget és lelki frusztrációt. Dr. Urszán Albert plasztikai sebész bemutatja az intimplasztika előnyeit és lehetőségeit.

Mikor indokolt az intimplasztika?

Az intimplasztika akkor javasolt, ha a páciens számára problémát jelent a kisajkak mérete vagy formája, ami súrlódást, fájdalmat okozhat, illetve esztétikai aggályokat vethet fel. A beavatkozás során a felesleges szöveteket eltávolítjuk, ezáltal csökkentve a méretet és megszüntetve az aszimmetriát.

A műtét menete

A kisajak plasztika helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban végezhető. Az eljárás során a felesleges részeket kimetszik, majd a sebet összevarrják. A műtét körülbelül egy órát vesz igénybe, és felszívódó varratok esetén nincs szükség varratszedésre.

Gyógyulási folyamat

A műtét után a sebek körülbelül két hét alatt gyógyulnak be, a végleges forma pedig két-három hét után alakul ki. A pácienseknek az első hétben kerülniük kell, hogy víz érje a műtéti területet, és különösen fontos az intim higiénia betartása. A megerőltető tevékenységeket legalább két hétig kerülni kell, és fokozatosan vissza lehet térni a megszokott életritmushoz.

Előnyök és eredmények

Az intimplasztika jelentős javulást hozhat a páciensek életminőségében, megszüntetve a fizikai kellemetlenségeket és növelve az önbizalmat. A beavatkozás nemcsak esztétikai, hanem funkcionális eredményeket is biztosít, javítva a mindennapi komfortérzetet és a szexuális élet minőségét.

Dr. Urszán Albert tapasztalata

Dr. Urszán Albert közel 30 éves tapasztalattal és a legmodernebb technikák alkalmazásával várja pácienseit az Aesthetic Plasztikai Sebészeten. Az ingyenes konzultáció során részletesen megbeszélhetők a beavatkozási lehetőségek és a várható eredmények.

Jelenkezz ingyenes konzultációra akár most!

www.aesthetic.hu/kapcsolat

További információ az intimplasztikáról: www.aesthetic.hu/intimplasztika