BLOG

Páciens vélemények

Zsófia: Nem is kívánhattam volna jobb orvost! Urszán Albert nemcsak szakmailag kiváló, de végig nagyon kedves és megértő volt.

Petra: A Doktor Úrnak köszönhetően végre magabiztosnak érzem magam a bőrömben. A végeredmény gyönyörű lett, és a hegek is szépen gyógyulnak. Nagyon megnyugtató volt, hogy már az első találkozáskor őszinte volt és nem kertelt, minden kérdésemre válaszolt.

Réka: A konzultációtól a műtét utáni kontrollvizsgálatig minden gördülékenyen ment. A Doktor Úr csapata is nagyon segítőkész volt.

Boglárka: A Doktor Úr precíz munkájának köszönhetően sokkal jobban érzem magam. Már alig várom a nyarat, hogy megmutathassam az új alakomat!

Emese: Bevallom, nagyon féltem a plasztikai műtéttől, de a doktor úr megnyugtatott és mindenről nagyon részletesen tájékoztatott. Nem bántam meg a döntésemet!

Dóra: Ez a műtét nemcsak a külsőmön változtatott, hanem az önbizalmamon is. Végre merek tükörbe nézni és mosolyogni. Köszönöm, doktor úr!

Péter: Furcsa volt férfiként plasztikai műtétre jelentkezni, de most már tudom, hogy ez teljesen természetes, másokkal is találkoztam közben. Nekem nagy megkönnyebbülés, hogy túl vagyok rajta és hálás vagyok érte, hogy minden ilyen profin ment. Csak ajánlati tudom dr. Urszán Albertet mindenkinek

Anna: A barátnőm ajánlotta dr. Urszán Albertet, és nem csalódtam benne. Őszintén elmondta, hogy mire számíthatok, és a végeredmény a lehető legjobb lett. 

Ramóna: Doktor Urszán és csapata nagyon profi és figyelmes volt. A műtét utáni felépülés is sokkal könnyebb volt, mint gondoltam.

Flóra: Urszán doktor nemcsak a szaktudásával, hanem az empátiájával is lenyűgözött. Úgy éreztem, hogy tényleg törődik a pácienseivel.

Laura: Végre rászántam magam és megszabadultam a régóta zavar, kellemetlen problémámtól. Az eredmény fantasztikus lett, hálás vagyok érte. Köszönöm doktor úr!

Edina: Legprofibb, legkedvesebb Doktor Úr.

Nikolett: A leges legjobb Plasztikai-sebész és jövőre újra a kezei alatt.

Ágota: Egyenes, részletes, őszinte, profi. Örülök, hogy mellette döntöttem.

Viktória: Július közepén műtött a Doktor Úr, tehát most 6 hetesek a cicijeim. Tökéletesen azt kaptam amire vágytam, a hegem gyönyörűen gyógyul, szóval maximálisan elégedett vagyok! Egészen biztos, hogy a továbbiakban is a Doktor Urat fogom felkeresni, ha bármit változtatnék magamon.

Mónika: Profi és emberséges. Az egyik legjobb.

Kiara: Kétszer is ő műtött. Nem bántam meg, csak ajánlani tudom. Az én elképzelésem és az ő eredményes munkája találkozott.

Ildikó: Csak ajánlani tudom!! Köszönöm szépen Doktor Úr!!

Katalin: Urszán doktor Úr szó szerint “penge” a szakmájában mind szakmailag mind elméletileg, a műtétem előtti személyes konzultáción minden kérdésemre választ kaptam, magabiztos, őszinte és lényegre törő rutinos szakember, érezni, hogy a kisujjában van a szakma! Bátran ajánlom!

Barbara: Szakmailag és emberileg is tökéletes!!! Csak ajánlani tudom!!!!

Alma: Urszán doktor nagyon régóta azt orvosom, mindig is maradéktalanul elégedett voltam a munkájával. 

Amit én különösen szeretek benne a profizmusán és naprakészségén kívül, hogy soha semmire nem akart rábeszélni. Mindig figyelembe vette a testalkatomat, tájékoztatott az érvekről és ellenérvekről, pro és kontra, hogy aztán én magam hozhassam meg a döntést. Mindig úgy foglalkozott velem, mint pácienssel, és nem úgy, mint Nővel, megtartva a tiszteletteljes orvos-páciens viszonyt. Legutóbb a szülés és szoptatás után segített újra elérni a tökéletes mellformát. A szoptatás nagyon megviselte a melleimet, megereszkedtek, saját mirigyállományom nagyon sokat fogyott. 

Emiatt volt szükség korrekcióra és implantátum cserére. 

Az új B-Lite szuperkönnyű implantátumokat kaptam, amivel maradéktalanul elégedett vagyok. 

Még mindig hihetetlen, hogy lehet ennyire könnyű! Sportolásnál nagyon kényelmes, és a melltartó viselése is elhanyagolható.  

Köszönöm, hogy elégedettebb lehetek, mint valaha voltam. 

Attól, hogy valaki Anya, még lehet fontos a külső is, hiszen ettől még nem szűnünk meg Nőként is létezni.

Gabriella: Korrekt, nagy tudású szakember! Gyönyörű munkát végzett, minden tiszteletem az Övé! Köszönöm szépen! Csak ajánlani tudom, szimpatikus hozzáértő stáb!