BLOG

Mit érdemes tudni a zsírleszívásról?

Valószínűleg sokak fejében megfogalmazódott már a zsírleszívás gondolata és ezzel egyetemben számos kérdés is felmerült. A szakszerű magyarázatok mellett természetesen nem suhanhatunk el a hétköznapibb kételyek mellett sem. A következő néhány pontban igyekszünk választ adni a hasonló jellegű feltevésekre.

Milyen előnyökkel jár a zsírleszívás?

A zsírleszívás tisztán esztétikai beavatkozás, ezért a zsírleszívás előnyei megfelelő esetben előnyösebb esztétikai megjelenést biztosítanak a kontúr többletek eltávolítása révén. Leggyakrabban a has, a csípő, a derék és a comb tájékon alkalmazzuk.

Milyen esetben segítheti a zsírleszívás a fogyást?

A zsírleszívás nem alternatívája a fogyókúrának. A kontúrtöbbletek megszüntetésével legfeljebb pszichésen segítheti elő a további fogyást.

Mely testrészekről lehet leszívni a zsírt?

A zsírleszívás szinte bármely tájékon elvégezhető, ahol megfelelő vastagságú zsírszövet van, csak vannak olyan területek, ahol a végeredményt az egyenetlen letapadás, illetve a bőr összehúzódásának elégtelensége nagyobb mértékben befolyásolja, mint más területeken.

Többször is meg kell ismételni a zsírleszívást vagy egyszeri beavatkozásról beszélünk?

Amennyiben minden rendben, a zsírleszívás egyszeri beavatkozás. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos okok miatt korrekciós műtétre van szükség, illetve évek után ismét felszaporodhat az adott tájékon a zsírszövet, csak sokkal nehezebben, és kisebb mértékben, mint a zsírleszívás előtt.